ПРИПАДНИЦИ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БАЧ ДОБИЛИ НОВУ ОПРЕМУ

Општина Бач донирала је данас 3. новембра 2022. године полицијској станици опрему, што се показала као добра пракса општине Бач и Полиције у нашој општини. Примопредаји опреме присуствовали су начелник полиције Дејан Стојанов, командир полицијске станице Ђорђе Бајац, заменик командира Бранислав Требовац, шеф одсека саобраћајне полиције Јован Модринић и остали припадници полиције. Испред Општине Бач опрему су уручили заменица председника општине Бач Марина Балабан, саобраћајни инспектор Јурај Јаворник и представник општинске управе Бач Жарко Васић.

По годишњем програму, Општина Бач је набавила део потребне опреме и техничке подршке за полицијску станицу у  Бачу. У питању су средства неопходна за свакодневни рад полиције, како би се пре свега, деловало превентивно на поштовање законских прописа и саобраћајних правила, а што опет за циљ има, већу безбедност свих учесника у саобраћају и мање саобраћајних незгода.

Добра сарадња, узајамна помоћ и подршка, траје већ годинама, све у циљу подизања саобраћајне културе а тиме и нивоа безбедности свих учесника у саобраћају.