НАЈАВА ПАРТНЕРСКОГ ФОРУМА

Партнерски форум који се реализује у оквиру пројекта Израде Плана развоја општине Бач за наредни седмогодишњи период, биће одржан у уторак 15.06.2021. године у Великој Сали зграде Народне библиотеке “Вук Караџић” Бач са почетком у 12:00 часова.
У оквиру овог догађаја, присутнима ће се обратити: председника општине Бач Др Стева Панић, амбасадор Словачке Републике, господин Федор Росоха, стална представница Програма Уједињених Нација за развој, госпођа Френсин Пикап, генерални секретар Сталне конференције градова и општина господин Ђорђе Станичић, испред Републичког секретаријата за јавне политике госпођа Сања Мешановић и испред Општине Бачки Петровац председница Јасна Шпрох.
Пројекат израде Плана развоја у општини Бач представља другу фазу програма локалног развоја у Србији, који се бави применом координације јавних политика у ЈЛС.
Стручну подршку у изради Плана развоја општини Бач пружа Стална конференције градова и општина (СКГО) кроз пројекат финансиран из бесповратних средстава словачке развојне помоћи (СловакАид), а пројекат се спроводи посредством Програма Уједињених нација за развој у Србији (УНДП).
Форуму ће присуствовати и представници општинских удружења, инстиитуција, привредног сектора и грађани заинтересовани и укључени у поступак израде планског документа.
Све информације у вези одржавања Партнерског форума могу се добити на телефон 064/8511922 или путем мејла: jelena.kovacevic@bac.rs