НАЈАВЕ

„16 ДАНА АКТИВИЗМА БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА“ - ТРИБИНА

„16 ДАНА АКТИВИЗМА БОРБЕ ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА“ - ТРИБИНА

Покрајински завод за равноправност полова уз максималну подршку Покрајинске Владе и председника Покрајинске Владе господина Игора Мировића, као и организације EU WOMEN у општини Бач организује трибину у склопу међународне кампање "16 дана активизма борбе против насиља над женама". Трибина ће бити посвећена информисању жена о начинима заштите од насиља, као и јачању локалних капацитета за пружање адекватније подршке женама које трпе насиље.

14. НОВЕМБАР - СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ДИЈАБЕТЕСА

14. НОВЕМБАР - СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ ДИЈАБЕТЕСА

Светски дан борбе против дијабетеса обележава се 14. новембра. Тим поводом општина Бач ће од 13.-15. новембра бити домаћин деци оболелој од дијабетеса из јужне српске покрајине Косова и Метохије. Ово је први пут да нека општина угости децу са овом болешћу а ван територије јужне покрајине.

БАЧКИ КОТЛИЋ

БАЧКИ КОТЛИЋ

Ове године Туристичка организација општине Бач организује XIII по реду ’’Бачки котлић’’ такмичење у кувању рибљег паприкаша, који ће се  одржати  у суботу 13.августа у градском парку у Бачу, на Тргу др Зорана Ђинђића са почетком у 18 часова, када је предвиђена подела рибе а почетак кувања од 19:00 часова.

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ

ХУМАНИТАРНИ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ

Туристичка организација општине Бач и Одбојкашки клуб Партизан Бач у оквиру акције „Хумано лето“ на језеру провала у Вајској у суботу 06 -тог августа организују хуманитарни турнир у одбојци на песку.
Екипу чини 2 играча. Уплата по пару износи 500 динара. Турнир ће се одржати са почетком у 10 часова, а извлачење парова обавиће се на језеру Провала у 9 часова и 30 минута..За прва три места обезбеђене су награде.

ЦИКЛО БАЧ 2016

Ciklo Bac 2016

Туристичка организација општине Бач у недељу 26.јуна организује другу по реду манифестацију ЦИКЛО БАЧ 2016. Бициклистичка рута којом ће се возити креће са Тврђаве у Бачу, кроз насеље, преко Малог Бача и Вајске до језера Провала. Укупна дужина руте је око 20 километара.

ПОДРШКА УСПЕШНОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

ПОДРШКА УСПЕШНОМ ПРЕДУЗЕТНИШТВУ

Регионална развојна агенција Бачка у сарадњи са удружењем Бизниснова организују конференцију која обухвата  неколико инспиративних и едукативних предавања успешних страних и домаћих стручњака и стручњакиња са заједничком темом "Подршка успешном предузетништву". Улаз је слободан уз обавезну пријаву путем имејла: biznisnova.org@gmail.com

ОБАВЕШТЕЊЕ - ДРЖАВНИ ПЧЕЛАРСКИ САЈАМ

Државни пчеларски сајам

Општина Бач обавештава све заинтересоване грађане и све чланове удружења пчелара из општине Бач да се у суботу 27.02.2016. године организује посета  државном  пчеларском  сајму. Због ограниченог броја места моле се сви заинтересовани  грађани да се до петка 26.02.2016.године до 12:00h  јаве у службу за пољопривреду  општине Бач или на телефон 770-075, локал 149.
Трошкове превоза сноси општина.  Полазак је испред зграде Скупштине општине Бач у 07:30h.

ИНФО ДАН

Обавештавају се представници удружења грађана да ће се у четвртак 25.02.2016. године у 14 часова у "Малој сали" Дома културе одржати Инфо дан у вези расписивања Јавног конкурса за доделу средстава удружењима грађана за 2016. годину и правдања средстава по Јавном конкурсу за 2015. годину.